x

Fysic FX-3300 Senioren Thuis Telefoon - In Goede Staat - Compleet in Doos -

Fysic FX-3300 Senioren Thuis Telefoon - In Goede Staat - Compleet in Doos -

€ 24,99

Omschrijving

Fysic FX-3300 Senioren Thuis Telefoon - In Goede Staat - Compleet in Doos -

Omschrijving
Blijf zelfstandig met de Fysic Big Button Telefoon FX-3300. Comfort staat centraal bij dit robuuste telefoontoestel. Alles aan de FX-3300 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor senioren en alleenwonenden. Per ongeluk een verkeerd nummer kiezen door priegelknopjes is verleden tijd. Via de prettig grote druktoetsen bedient u deze telefoon trefzeker en gemakkelijk.

Luid en duidelijk, ook met hoortoestel
Met de FX-3300 mist u geen gesprek. Bij inkomende gesprekken waarschuwt hij u met extra luide beltonen en lichtsignalen. Tijdens gesprekken geeft het bellampje aan dat er gebeld wordt. Het belvolume is natuurlijk regelbaar en versterkt het geluid tot maar liefst 10 decibel. Ook dragers van een hoortoestel kunnen ongestoord bellen. De hoorn is voorzien van een ringleiding die rondzingen en andere stoorgeluiden voorkomt. Bel familie en vriendelijk snel en makkelijk met het ingebouwde telefoonboek, dat ruimte biedt aan dertien namen (waarvan 3 direct kiesbaar).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop