x

Under Control – Nintendo Switch ii-con Controller NES - Nieuw - Met Garantie -

Under Control – Nintendo Switch ii-con Controller NES

€ 44,99

Aantal:

Omschrijving

Under Control – Nintendo Switch ii-con Controller NES

Conditie: - Nieuw

Geleverd in doos met Garantie -

Dit zijn de twee Nintendo Switch controllers voor op de zijkant van de Switch, die je zeker nodig hebt tijdens het gamen op je Nintendo Switch.
Beide Controllers zijn ergonomisch ontworpen voor een goede grip en beschikken over 3D Joysticks van goede kwaliteit. Deze specifieke Controllers hebben een knoppenlay-out en design die gebaseerd zijn op de retro GameCube controllers. Ook hebben de controllers een vibratie functie voor de extra leuke ervaringen tijdens het gamen. En zijn de uitgerust met een bewegingsgevoelige sensor die de afstand en verplaatsing van objecten in games met precisie detecteert. Deze controllers passen niet op de Nintendo Switch grip, maar wel perfect op de Nintendo Switch console zelf. De ii-cons zijn wat groter en dikker dan de normale Switch controllers en liggen lekkerder in de hand door het ergonomische ontwerp. Wanneer opgeladen, zijn de controllers 10 uur lang te gebruiken. Bij de controllers worden polsbandjes geleverd die je om kunt doen voor extra veiligheid van de controllers.


Kenmerken van de Under Control – Nintendo Switch ii-con Controller NES

Nintendo Switch ii-con Controllers
NES design en knoppenlay-out
Ergonomisch ontwerp voor goede grip
3D Joysticks van goede kwaliteit
Vibratie functie
Progressieve triggers
Bewegingsgevoelige sensor
Polsbandje met extra knoppen inbegrepen
6 uur lang te gebruiken
Oplaadkabel: Micro-usb kabel (1 meter lang)
PC vereist voor updates

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop