x

Tristar VE-5962 Torenventilator

€ 19,99

Omschrijving

De Tristar VE-5962 is een torenventilator die weinig ruimte inneemt. Er is altijd wel een hoek waar je hem kwijt kunt. Je verplaatst hem gemakkelijk door het geïntegreerde handvat en zijn lichte gewicht. Hij is 75 centimeter hoog en daarmee ideaal om jouw woon- of slaapkamer te verkoelen. Dankzij de 3 snelheden en zwenkfunctie wordt koele lucht snel en effectief door de ruimte verspreidt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop