x

TP- link Wireless N Acces Point TL-WA801ND - In goede staat - Met Garantie -

TP- link Wireless N Acces Point TL-WA801NDConditie: - In goede staatGeleverd met voeding en garantie Met Garantie.

€ 14,99

Omschrijving

TP- link Wireless N Acces Point TL-WA801ND

Conditie: - In goede staat

Geleverd met voeding en garantie Met Garantie.

Productbeschrijving
De TP-Link TL-WA801ND is een (wireless) access point waarmee je een draadloos netwerk kunt opzetten of uitbreiden. Zo kun je hiermee meerdere apparaten zoals game consoles, digitale media adapters, printers of netwerkverbonden opslagapparaten met een draadloos netwerk te verbinden. Het access point ondersteunt een centrale computer van verschillende functies wat je draadloos netwerk ervaring flexibeler maakt dan ooit tevoren. Met de TL-WA801ND beschik je over een betere internetervaring bij het downloaden, gamen, video streamen of wat voor applicatie je ook wil gebruiken.

Plus- en minpunten van de TP-Link TL-WA801ND
Dit access point is ideaal i.c.m. een Wireless N router
Dit access point is ook te gebruiken media connector en wireless bridge
Dit access point heeft Power over Ethernet (PoE) ondersteuning

Dit access point is single-band en kan dus alleen het wifi-signaal van het 2,4 GHz netwerk vergroten

Meerdere Werkingsmodi

Ondersteunt meerdere werkingsmodi (Access Point, Multi-SSID, Client, Universal/ WDS Repeater, Bridge met AP) om gebruikers verschillende draadloze toepassingen te bieden voor een dynamischer en uitgebreidere ervaring. Meerdere werkingsmodi helpen eenvoudig een draadloos netwerk op te zetten voor moeilijk te bedraden ruimtes zodat Wi-Fi overal aanwezig is.

Passive PoE ondersteuning

De TL-WA801ND kan gevoed worden met een Ethernet cable terwijl er tegelijkertijd data verzonden kan worden, zelfs wanneer je AP tot 30 meter verderop geplaatst is. Deze toepassing vergroot de opties qua plaatsing van de AP, zodat hij geplaatst kan worden waar dit het gunstigste is. Aan de muur, het plafond of op het bureau in je kantoor, het is allemaal mogelijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop