x

Tonium Pacemaker 120GB P211 - Nieuw in Doos -

Tonium Pacemaker 120GB P211Conditie: - Nieuw in Doos -

€ 229,99

Omschrijving

Tonium Pacemaker 120GB P211

Conditie: - Nieuw in Doos -

Laat uw DJ-aspiraties altijd en overal de vrije loop met de Pacemaker. Met dit bijzonder compacte en gebruiksvriendelijke dj-systeem maakt u in een mum van tijd de mooiste mixen. Alle filters, loops en andere effecten voegt u samen via een uiterst intuïtieve bediening, en met een hoofdtelefoon beluistert u meteen het resultaat. Met het meegeleverde softwarepakket verfijnt u het resultaat nog verder achter de pc. Het maakt niet uit of u in de trein zit, onderweg bent naar een opnamestudio of thuis een muzikale bui heeft, de sleutel tot een succesvolle draaisessie past in de palm van uw hand. En als u even geen zin heeft om zelf te mixen gebruikt u de Mobile DJ Device gewoon als mp3-speler.

Regie in eigen hand
Pitch control, crossfade en echo's: u voegt effecten toe precies zoals u ze in gedachten heeft. Met het grootste gemak past u de snelheid en de klank van uw muziek naar wens aan via het uiterst gevoelige touchpad. De Pacemaker Mobile DJ registreert specifieke bewegingen van uw vingers, waardoor u heel makkelijk uw muziek bewerkt. U maakt uw mixen letterlijk met fingerspitzengefühl. Bovendien houdt het glasheldere TFT-kleurenscherm u ook visueel op de hoogte van de acties die u uitvoert, zodat u altijd de volledige controle heeft.

Ruimte om te experimenteren
Toch niet helemaal tevreden met het resultaat van uw ongebreidelde mixmanie? De Kill All-toets maakt alle wijzigingen ongedaan en herstelt de muziek in originele staat. Met 120 GB opslagruimte biedt de Pacemaker Mobile DJ Device meer dan voldoende ruimte om ieder feestje naar een hoger muzikaal plan te tillen. De Pacemaker heeft een line-out-, hoofdtelefoon- en USB-poort en ondersteunt de volgende audiobestanden: MP3, M4A (AAC-LC), AIFF, FLAC, WAV, Ogg Vorbis en SND.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop