x

Stereo Oortjes Jack 3.5mm - Nieuw -

Stereo Oortjes Jack 3.5mmConditie: Nieuw

€4,99

Aantal:

Omschrijving

Stereo Oortjes Jack 3.5mm

Conditie: Nieuw

Universele EarPods voor onder andere de iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, iPhone 6S en iPhone 6S plus maar uiteraard ook te gebruiken met een iPod, iPad of andere toestellen die voorzien zijn van een 3,5mm audio jack aansluiting.

In het snoer van deze oortjes zit een afstandbediening verwerkt voor het bedienen van de muziek, het regelen van het volume en het regelen van gesprekken. Dankzij het revolutionaire ontwerp van de is het dragen van deze headset zeer comfortabel.

Wordt geleverd inclusief handig opbergdoosje
Afstandsbediening in snoer
Kabellengte 3.5m

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop