x

Stagg C530 3/4 Gitaar inclusief standaard,voetsteun,stemapparaat en lessenaar

Stagg C530 3/4 Gitaar inclusief standaard,voetsteun,stemapparaat

€69,99

Omschrijving

Stagg C530 3/4 Gitaar inclusief standaard

Een handzame nylonsnarige gitaar voor een zeer aangename prijs-kwaliteitsverhouding. Dat biedt het geroemde Stagg u met de C530 in witte afwerking. Het gaat hier om een Spaanse gitaar van het compacte driekwart-formaat. Bent u op zoek naar een iets kleinere klassieke gitaar als beginnende jeugdige of volwassen gitarist? Of zoekt u een instrument dat net iets minder fors is om als reisgitaar te dienen? Dan is de Stagg C530 misschien wel de gitaar voor u.

C530: voor zowel kinderen als volwassenen
De 3/4-formaat Stagg C530 mag dan net iets handzamer zijn, toch beschikt hij over grootste specificaties. Het bovenblad en de zij- en achterkant zijn gemaakt van lindehout. Opvallend is de donker geverfde esdoorn toets op de hals van de mahonie-achtige houtsoort nato. Het lindehout geeft de gitaar een sprankelend geluid mee en het natohout van de hals voegt hier een flinke dosis warme klanken aan toe. Kortom, deze Stagg C530 is dus een feest om op te spelen, zowel voor grotere kinderen als voor reislustige volwassenen.

Het merk Stagg
Stagg is een van oorsprong Belgisch bedrijf dat al sinds 1995 een groot scala aan verschillende muziekinstrumenten en accessoires levert. Wat al deze producten met elkaar gemeen hebben, is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk wordt dan ook niet voor niets vaak aangeraden door muziekscholen en -leraren aan de beginner en gevorderde met een strakker budget.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop