x

Sony DSC-HX80 Vlogcamera - Topstaat - met Garantie -

Sony DSC-HX80 Vlogcamera -Conditie: in TopstaatGeleverd met houder en laadkabel.

€149,99

Omschrijving

Sony DSC-HX80 Vlogcamera -

Conditie: in Topstaat

Geleverd met houder en laadkabel.

De Sony DSC-HX80 is ondanks zijn kleine formaat tot grootse daden in staat. De compactcamera heeft een 30x zoomlens, 1/2.3 inch beeldsensor en BIONZ X beeldverwerkingsprocessor. Dat betekent kwalitatief hoogwaardige foto's van personen en objecten die dichtbij gehaald kunnen worden met de zoomlens. De HX80 mag dan door het leven gaan als compactcamera, maar er is veel handmatig in te stellen. Zo krijg je niet alleen nog meer gevoel met de camera, ook de resultaten worden er beter van. Wil je het toch gemakkelijk houden? Kies dan een van de voorgeprogrammeerde scènes, zoals 'portret' of 'sneeuw'. Behalve verbluffende foto's staat de HX80 ook zijn mannetje op het gebied van video's, welke opgenomen kunnen worden in Full HD. Het gebruiksgemak wordt ook hier verhoogd met enkele instellingen als formaat, belichting of scène. Wat je ook met de camera doet, alle resultaten kunnen snel en gemakkelijk gedeeld worden via Wi-Fi of NFC.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop