x

Sony Cybershot DSC-W830 20.1 MP 8 x Optische Zoom

Sony Cybershot DSC-W830Conditie: Nieuwstaat.

€ 59,99

Omschrijving

Sony Cybershot DSC-W830

Conditie: Nieuwstaat.

De volautomatische Sony Cybershot DSC-W830 compact camera is een stijlvolle en eenvoudige 20.1 megapixel camera met acht keer optische zoom, beeldstabilisatie en een hoogwaardig Carl Zeiss objectief. Het menu en de indeling zijn helder; in een oogwenk schakel je van fotograferen naar filmen in HD-kwaliteit of het maken van een 360 graden panoramafoto op de Sony Cybershot DSC-W830. Zelfs als je geen verstand hebt van fotografie kun je met deze camera foto's maken die niet misstaan in een fotoalbum.

Zoombereik en kwaliteitMet acht keer optische zoom en 25mm groothoek kun je alles vastleggen met de Sony W830. Maak een indrukwekkende overzichtsfoto of zoom verder in voor het maken van een gedetailleerde close-up. De beeldstabilisatie vangt trillingen en bewegingen van jouw handen op en compenseert deze tot het beeld stilstaat. Je hoeft je zich dus geen zorgen te maken over onscherpte, zelfs niet als je je in een donkere omgeving bevindt. De ingebouwde flitser van de Sony Cybershot DSC-W830 komt van pas in extreem donkere situaties of als je schaduwen wilt opvullen.

Panorama's en effectenHet maken van een panorama is nog nooit zo gemakkelijk geweest: de Sony Cybershot DSC-W830 voegt een reeks achter elkaar opgenomen foto's toe tot een volledige panoramafoto. En je kunt portretten bewerken zonder dat daar een computer aan te pas hoeft te komen. Je kunt eenvoudig onregelmatigheden bewerken met schoonheidseffecten, zodat iedereen er op zijn of haar best uit ziet!Kenmerken van de Sony Cybershot DSC-W830
Stijlvolle en eenvoudige 20.1 megapixel camera
Hoogwaardig Carl Zeiss objectief en acht keer optische zoom
Beeldstabilisatie voorkomt onscherpe foto's
Neem video's op in HD-kwaliteit
Maak 360 graden panoramafoto's
Ingebouwde flitser
NP-BN1 li-ion accu
Lader
Netsnoer
Polsriem
USB-kabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop