x

Sony Alpha 77 Mark II 16-50 II Complete Set

Sony Alpha 77 Mark II 16-50 II Complete Set

€ 1.099,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Vlaardingen: Sony Alpha 77 Mark II 16-50 II Zeer Complete Set

Conditie: In zeer goede staat.

Sony ILCA-77M2Q in doos. (8037 clicks)
Sony DT 2.8 16/50MM Objectief
Sony ECM-CG50 S-Microfoon
Sony ECM-XYST1M S- Microfoon
Manfrotto 055XDB TRIPOD
Manfrotto 494 ball head
Sony Alpha Draagtas
Sony Alpha SLT-A77 II DSLR + 16-50mm
Met de Alpha SLT-A77 II zet Sony weer een dijk van een DSLR in de markt. Voorzien van de nieuwste 24.3 megapixel sensor en de snelle BIONZ-X beeldprocessor is het voor de SLT-A77 II een fluitje van een cent om de meest uiteenlopende situaties haarscherp vast te leggen. Maar wat deze camera op dit moment echt eruit laat springen is het scherpstelsysteem. Niet minder dan maar liefst 79 autofocus, waarvan er zich 15 in het meest gebruikte focusgebied bevinden, maken het scherpstellen tot kinderspel.

Sneller scherpstellen
De 79 autofocuspunten stellen de Alpha SLT-A77 II in staat tot een enorm scherpstelbereik. En dankzij de aansturing door de BIONZ-X processor is het voorspellende vermogen bijna verbluffend. Bij het gebruik van de Lock-on autofocus maakt de processor gebruik van verschillende data die via de sensor binnenkomen en autofocus algoritmes. Hierdoor kan de SLT-77 II zeer nauwkeurig voorspellen wat het gedrag zal zijn van uw onderwerp voor een continue scherpstelling. De autofocus kan worden ge-fine-tuned in 5 stappen; van laag voor het volgen van één enkel onderwerp tot hoog voor een dynamische focus wanneer u verschillende onderwerpen op verschillende afstanden vast wilt leggen.

Lichtsterk op foto- en videogebied
Het ISO-bereik van ISO 100 tot 25600 van de Sony Alpha SLT-A77 II maakt dat u foto's en full HD video's, zelfs in situaties met weinig licht, scherp en helder vast kunt leggen. Nog een voordeel van de vernieuwde sensor is het vast kunnen leggen van 12 beelden per seconde in een serie van 60 afbeeldingen. De full HD opnames worden gemaakt met 60p of 24p en door het gebruik van de halfdoorzichtige spiegel komt het beeld tegelijkertijd op de sensor en de autofocussensor. Hierdoor is de focus tijdens het filmen altijd daar waar u de scherpte wilt.

Wifi, NFC en Apps
Op een camera van het merk Sony is het niet meer dan logisch dat er wifi en NFC aanwezig zijn. Voor een merk dat actief is verschillende markten zoals fotografie en mobiele apparaten als smartphones en tablets, is het logisch om deze apparaten onderling gemakkelijk te laten communiceren. NFC maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een wifi verbinding te maken met een mobiel apparaat dat ook NFC heeft door slechts de 2 apparaten tegen elkaar aan te houden. De wifi connectie maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet als verlengstuk van de camera te gebruiken. Gebruik ze als afstandsbediening, stuur uw foto's ermee naar sociale media of bewerk uw opnames zonder hele dure software aan te hoeven schaffen. De App stores van zowel Android als iOS staan vol met Sony Apps die uw foto- en video-ervaring naar een hoger niveau brengen.
Kenmerken
- 24.3 megapixel APS-C sensor met de snelle BIONZ-X beeldprocessor
- 79 autofocuspunten
- Comfortabele grip
- 12 beelden per seconde in een reeks van maximaal 60
- Full HD video in 60p of 24p
- Wifi en NFC

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop