x

Samsung Galaxy A33 5G Awesome Black - 6GB - 128GB - In Nette Staat - Met Garantie -

Samsung Galaxy A33 5G Awesome Black - 6GB - 128GB -Conditie: In goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)Geleverd als los toestel met 3 maanden garantie.

€ 199,99

Omschrijving

Samsung Galaxy A33 5G Awesome Black - 6GB - 128GB -

Conditie: In goede staat, oppervlakkige gebruikerssporen, verder is het product getest en werkend)

Geleverd als los toestel met 3 maanden garantie.

De Samsung Galaxy A33 (5G) Blauw is een verrijking van de bekende Galaxy A-serie. Op het val- en waterbestendige display zie je alle content in levendige kleuren, maak je prachtige beelden dankzij het viervoudige camerasysteem met optische beeldstabilisatie en stream, bel, fotografeer en game je dankzij de grote batterijcapaciteit tot 2 dagen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop