x

Samson XP300 Portable PA System met Bluetooth.

Samson XP300 Portable PA System met Bluetooth.Conditie: In zeer goede staat.

€289,99

Omschrijving

Samson XP300 Portable PA System met Bluetooth.

Conditie: In zeer goede staat.

Samson XP300

Op zoek naar een alles-in-één geluidssysteem met een uitstekende geluidskwaliteit?
De Samson Expedition XP300!

Ideaal door zijn lichte gewicht en snelle en eenvoudige installatie. De XP300 biedt een vermogen van 300 watt, een 6-kanaals mixer en twee luidsprekers met 6 inch woofers.
Door het unieke luidspreker vergrendel systeem biedt de XP300 een betere draagbaarheid. Alle componenten kunnen worden verpakt en vervoerd als een enkele eenheid die minder dan 11 kilo weegt.

Ideaal voor bijvoorbeeld onderwijs, bedrijven, verenigingen, samenkomsten, etc., omdat gebruikers met beperkte ervaring de XP300 snel en efficiënt kunnen opzetten, aansluiten en bedienen.
Door de ingebouwde Bluetooth®-connectiviteit kan je draadloos audio van laptops, tablets en smartphones streamen. Ideaal voor presentaties en (karaoke)feesten.

De XP300 bevat een speciale USB poort voor het integreren van het Samson's XPD Digitaal Draadloos Microfoon Systeem (afzonderlijk verkrijgbaar met keuze uit een hand-, headset- of dasspeld microfoon).

Muzikanten en techneuten zullen enkele van de geavanceerde functies van de XP300 waarderen, waaronder de fantoomvoeding voor condensatormicrofoons, de selecteerbare digitale effecten, een sub uitgang voor het aansluiten van een actieve subwoofer en een twee-bands (lage en hoge tonen) toonregeling op alle ingangskanalen.

De luidsprekers kunnen worden gebruikt op een luidsprekerstatief, maar zijn ook kantelbaar voor bijvoorbeeld gebruik als podiummonitor.
De mixersectie kan los worden gemaakt en op een microfoonstandaard worden geplaatst met behulp van de Samson's SMS308 adapter (afzonderlijk verkrijgbaar).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop