x

Panasonic Lumix DMC-TZ55/ Vlog Camera zwart Incl 8GB Sd Kaart. - Nieuwstaat - Met Garantie -

Panasonic Lumix DMC-TZ55 zwartConditie: Nieuwstaat.

€69,99

Omschrijving

Panasonic Lumix DMC-TZ55 zwart

Conditie: Nieuwstaat.

Geleverd zonder doos met laadkabel.
De Panasonic Lumix DMC-TZ55 is ideaal voor zelfportretten of groepsfoto's. Bedien de zelfontspanner van de camera van een afstand met een smartphone of tablet of kantel het 3,0 inch scherm 180 graden zodat je direct je zelfportret ziet. Laat de camera meerdere foto's met verschillende belichtingen maken en automatisch de ideale foto samenstellen. Zo kun je ook fotograferen bij weinig licht. De optische beeldstabilisatie zorgt voor scherpe beelden en voorkomt trillingen bij video-opnames. Bekijk je Full-HD video's live op een smartphone of tablet of deel ze via Wi-Fi. De capaciteit van de accu is verbeterd, waardoor je ongeveer 350's foto's kunt schieten. Als hij toch leeg is, laad je hem op via netstroom of USB.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop