x

Panasonic Lumix DMC-TZ18 - Zwart

Panasonic Lumix DMC-TZ18 - Zwart.Conditie: In zeer goede staat.Geleverd met oplader.

€49,99

Omschrijving

Panasonic Lumix DMC-TZ18 - Zwart.

Conditie: In zeer goede staat.

Geleverd met oplader.

Productbeschrijving
De zeer compacte Panasonic DMC-TZ18 legt met zijn 24 mm groothoeklens en een krachtige 16x optische zoom alles om je heen met gemak vast. Of het nu weidse landschappen, groepen in kleine ruimtes of details van objecten verder weg zijn, de Panasonic DMC-TZ18 maakt er de mooiste foto's van. De 16x optische zoom kan niet alleen gebruikt worden voor foto's, maar ook voor HD video's. Power O.I.S., de zeer sterke beeldstabilisatie zorgt daarbij voor heldere en scherpe beelden, zelfs tijdens inzoomen. De Intelligent Auto herkent automatisch de omgeving en zorgt daarbij voor de optimale instelling. Met de handmatige bediening kun je al je creativiteit gebruiken en de beelden schieten zoals jij wilt. Het unieke materiaal kun je vervolgens snel en eenvoudig uploaden naar Facebook of youtube.

Eenvoudig scherp en helder resultaat
De POWER O.I.S. verdubbeld haast de correctie van de conventionele MEGA O.I.S. beeldstabilisatie. Hierdoor is het mogelijk heldere en scherpe beelden vast te leggen. Bij het inschakelen van de iA (Intelligent Auto) functie herkent de Panasonic DMC-TZ18 camera automatisch zijn omgeving en stelt hiervoor de optimale instelling voor in. Intelligent ISO Controle, Gezichtsherkenning, Gezichtsherkenning Pro en de Automatische Scene Selectie zijn allen onderdeel van iA, en zorgen voor prachtige beelden in elke omstandigheid. De DMC-TZ18 beschikt eveneens over handmatige bediening. Zelf de diafragma en sluitertijd kiezen, gebeurd bij de DMC-TZ18 in een handomdraai. Dit zorgt voor nog meer creativiteit in de aller mooiste foto's.

De slimme zoom van de DMC-TZ18
Intelligent Resolution Technology deelt een foto automatisch op in 3 gebieden. Afhankelijk van het deel waar de pixel zich bevindt wordt deze extra helder of juist scherper. Dit wordt mogelijk gemaakt door het verwerken van pixel voor pixel voor een nog hogere beeldkwaliteit. Het zoomratio wordt vergroot met ca. 1.3x met behoud van beeldkwaliteit. De 16x optische zoom van de DMC-TZ18 wordt uitgebreid tot maar liefst 20x door Intelligent Zoom. Ook in situaties met weinig licht biedt Intelligent Resolution net dat beetje helderheid meer voor een perfecte foto.

3 inch beeldscherm
De DMC-TZ18 bevat een groot 3 inch Intelligent lcd. Dit lcd past zijn helderheid automatisch aan zijn omgeving aan zodat het zelfs in fel zonlicht of juist een donkere ruimte goed af te lezen is. Het grote formaat is ideaal bij het terug kijken van foto's en filmpjes.

High-definition
De Panasonic DMC-TZ18 filmt in high-definition (1280 x 720 beeldlijnen in 30fps in Motion JPEG formaat). De krachtige 16x optische zoom kan niet alleen bij het maken van foto's maar ook in video gebruikt worden.

Deel je beelden met wie je wilt
Na het maken van een filmpje is het met de DMC-TZ18 erg makkelijk om dit te uploaden naar YouTube en foto's naar Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is aanvinken welke foto's en filmpjes je wilt delen en je klikt de SDXC/SDHC/SD kaart in je geheugenkaartreader of sluit de camera op de PC aan. De camera doet de rest. Binnen no-time deel je je leukste herinneren met je vrienden en familie over de hele wereld.

Kenmerken van de Panasonic DMC-TZ18 :

16x Optische Zoom
20x Intelligent Zoom
14.1-megapixel
Optische Beeldstabilisatie
3 inch Intelligent lcd
Eenvoudig uploaden
Handmatige bediening
HD Video-opname

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop