x

OMRON PocketTens Pijnverlichter - Nieuw in Doos -

OMRON PocketTens PijnverlichterConditie - Nieuw in Doos -

€ 29,99

Omschrijving

OMRON PocketTens Pijnverlichter

Conditie - Nieuw in Doos -

Productbeschrijving
OMRON PocketTens is een krachtig en draagbaar TENS-apparaat dat in je hand past

OMRON PocketTens is een pijnverlichter die je helpt om pijn in gewrichten en spieren te verlichten. PocketTens is compact, veilig, gebruiksvriendelijk en kan overal discreet worden gebruikt.
Compleet met drie vooringestelde pijnprogramma's (arm/schouder, onderrug en been/voet) en twee massagestanden (kneden en stabiel), elk met tien instelbare intensiteitssterktes om pijn in verschillende lichaamsdelen te helpen verlichten.
Geschikt voor gebieden van het lichaam waar pijn het meest voorkomt: rug, schouders, gewrichten, benen, armen en voeten.
Inclusief duurzame Long Life pads met lange levensduur (1 paar) die tot 150 keer kunnen worden hergebruikt. Inclusief plastic opberghouder.
TENS is een klinisch bewezen technologie die uitgebreid wordt gebruikt door fysiotherapeuten en pijnspecialisten. Het helpt pijnsignalen te blokkeren, het vrijgeven van endorfinen te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren.
De OMRON PocketTens-pijnverlichter is een eenvoudige maar krachtige oplossing zonder medicatie, die verlichting biedt bij pijnlijke, stijve of gevoelige spieren en gewrichten. De PocketTens is zonder recept verkrijgbaar en helpt om je pijn in slechts 15 minuten te beheersen. Met dit draagbare TENS-apparaat heb je zelf de controle over de sterkte en verlichting voor diverse soorten pijn in het lichaam.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop