x

Nintendo Switch Lite Dialga & Palkia Edition - Nieuwstaat - Met Garantie -

€ 164,99

Omschrijving

Nintendo Switch Lite Dialga & Palkia Edition

Conditie: - Nieuwstaat

Geleverd in Hoes met lader/kabel (niet origineel) en Garantie.

Dit is de speciale Dialga & Palkia uitgave van de Nintendo Switch Lite Console. Nintendo Switch Lite: het spelsysteem dat ideaal is voor onderweg of als je graag in handheld speelt. Het is een compact, lichtgewicht systeem met geïntegreerde besturing. Het systeem is ideaal voor degenen die graag overal in huis willen spelen en voor degenen die online of lokaal met vrienden of familie willen spelen die al een vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch hebben.

Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen, dat zijn bijna alle Nintendo Switch games. Omdat de Nintendo Switch Lite speciaal is gemaakt voor handheld-gaming, kun je hem niet aansluiten op een tv.

Dialga & Palkia Editie
Deze speciale editie heeft een metallic grijze behuizing en zwarte knoppen. De achterkant is voorzien van gave zilverkleurige en goudkleurige lijntekeningen van de legendarische Pokémon Dialgia en Palkia uit de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

Let op! De games Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn niet inbegrepen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop