x

Nintendo Switch Console en accessoires opberg hoes Dragon Ball Super Universe - Nieuw -

Nintendo Switch Console en accessoires opberg hoes Dragon Ball Super Universe - Nieuw -

€ 22,98

Omschrijving

Nintendo Switch Console en accessoires opberg hoes Dragon Ball Super Universe  - Nieuw -

NIEUW  IN DOOS

Met deze Dragon Ball Super opberg hoes neem je jouw Nintendo Switch veilig mee op reis. Deze case beschermt jouw Nintendo Switch tegen vuil, krassen en stoten. De hoes beschikt over handige vakjes om spelletjes en Accessoires in op te bergen en een rubberen handvat zodat jij altijd gemakkelijk jou Nintendo Switch mee kan nemen.

Over FR-TEC
Sinds 2001 zet FR-Tec zich in voor het verbeteren van de gebruikerservaring van gamers. De accessoires worden ontwikkeld en geproduceerd voor consoles zoals de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S/X, Nintendo Switch en meer. FR-Tec heeft ook accessoires in het assortiment met officiële licenties van bekende games, films of series.

Kenmerken:
- voor Nintendo Switch
- Beschermt tegen vuil, krassen en stoten
- Rubberen handvat
- Opberg vakjes
- Dragon Ball Super thema

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop