x

Joyetech eCom Starter Single Kit 1000mAh Black - Nieuw in doos -

Joyetech eCom Starter Single Kit 1000mAh BlackConditie: - Nieuw in doos - GESEALD

€ 19,99

Aantal:

Omschrijving

Joyetech eCom Starter Single Kit 1000mAh Black

Conditie: - Nieuw in doos - GESEALD

Maak kennis met de Joyetech eCom: één van de nieuwste generatie producten van Joyetech met variabel voltage en variabel wattage modus. Ook heeft de eCom een nieuw luchtinlaat systeem bovenaan waardoor lekkages onderaan de clearomizer tot het verleden behoren. Ook is de eCom in staat om enorme hoeveelheden damp te genereren door de nieuwe C2 atomizer heads!

Het hart van de Joyetech eCom is natuurlijk de nieuwe C2 atomizer welke speciaal ontwikkeld is voor hoge voltages, hoge output en grote dampproductie.

Bij het nieuwe tanksysteem kan je ook garant staan van geen lekkages onderaan dankzij het nieuwe luchtinlaat systeem waarbij de lucht bovenaan wordt aangetrokken. Lekkages onderaan behoren dus tot het verleden.
De eCom is voorzien van een gesloten tank met een venstertje zodat u steeds kan zien hoeveel vloeistof er in het tankje zit.

Hierdoor kan u steeds tijdig hervullen en bent u zeker dat u steeds de beste smaak heeft en kan genieten van maximale dampproductie!De Joyetech eCom is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en zilver, maar alsook in 2 batterij varianten. Er is een 650mAh versie en een 1000mAh versie voor de mensen die echt nood hebben aan een grotere batterijcapaciteit of heel graag lang met hoog vermogen dampen zonder te moeten herladen.De liquid kan u eenvoudig opvullen door het mondstukje los te schroeven en dan via het juiste gaatje de liquid in het tankje te gieten met een doseerflesje. Let wel op dat u dit in het juiste gaatje doet, de andere gaatjes zijn bedoeld voor de lucht door te trekken. Bij verkeerd vullen krijgt u liquid in de mond!Wat de eCom zo bijzonder maakt naast de C2 atomizers, is natuurlijk de dual mode batterij. Deze stelt u in staat om met behulp van een handige draaiknop, het voltage of wattage volledig naar eigen wens in te stellen. Hierdoor bent u steeds gegarandeerd van de beste smaak en dampervaring, zelfs als de batterij bijna leeg is!

Ook zijn er de nodige beveiliging ingebouwd tegen overladen, oververhitting en kortsluiting, zoals het een deftige vaporizer beaamt.

Een laatste sterk punt van deze vaporizer, is dat het opladen gewoon gebeurt via USB. Geen specifieke merk-eigen laadconnectoren. Gewoon USB kabel in de USB poort van de batterij en laden maar!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop