x

Joyetech eCom Starter Kit Double 650mAh Stainless - Nieuw in Doos -

Joyetech eCom Starter Kit Double 650mAh StainlessConditie: Nieuw in doos. . (GESEALD)

€ 29,99

Aantal:

Omschrijving

Joyetech eCom Starter Kit Double 650mAh Stainless

Conditie: Nieuw in doos. . (GESEALD)

Beschrijving
De Joyetech eCom is een elektrische sigaret met geavanceerde functies in een compact formaat. De eCom beschikt over een Variable Voltage en Variable Wattage modus, een instelbare lucht regeling en maakt gebruik van de nieuwe C2 atomizer voor extra veel damp. De eCom is niet programmeerbaar maar biedt verder dezelde functionaliteit als zijn grote broer de eMode in een veel compacter formaat. De eCom heeft dezelfde diameter als de eGo-C maar is slechts een paar centimeter langer.

TWEEDE GENERATIE ATOMIZER
De eCom maakt gebruik van de nieuwe C2 atomizer (verdamper). Bij de traditionele atomizer kwam de liquid nog via een klein gaatje aan de bovenkant in de atomizer, bij de nieuwe C2 is de atomizer volledig omgeven door de e-Liquid. Hierdoor kan de atomizer meer liquid opnemen, meer damp produceren en heeft deze een langere levensduur.

VARIABLE VOLTAGE & VARIABLE WATTAGE
De hoeveelheid damp die de eCom geeft is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur op twee verschillende manieren te regelen. In de Variable Voltage modus kan het voltage ingesteld worden van 3.3 tot 4.8 Volt. De hoeveelheid warmte die de atomizer produceert is dan afhankelijk van de gekozen spanning en de weerstand van de atomizer. Atomizers hebben echter nooit exact dezelfde weerstand. Wijkt de weerstand af dan zal de hoeveelheid damp ook afwijken. Met de Variable Wattage functie kunt u het wattage instellen tussen 4,5 en 9,6 Watt. De atomizer zal nu onafhankelijk van zijn weerstand bij dezelfde instelling altijd even veel warmte en dus damp produceren.

ADJUSTABLE AIR INFLOW
De Joyetech ecom Atomizer Body beschikt over een regelbare lucht toevoer. Hierdoor kunt u met het bijgeleverde gereedschap of een schroevendraaier zelf instellen hoeveel kracht het kost om een trekje te nemen. Er zijn drie instellingen mogelijk. De Heavy Draw is vergelijkbaar met de eGo-C, de Easy Draw instelling is vergelijkbaar met de eGo-CC en de Normal Draw instelling zit daar tussenin.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop