x

iDual 2 x GU10 LED lamp 345 lumen incl. afstandsbediening RGB - Nieuw in open doos -

iDual 2 x GU10 LED lamp 345 lumen incl. afstandsbediening RGBConditie: - Nieuw in open doos -

€ 34,95

Omschrijving

iDual 2 x GU10 LED lamp 345 lumen incl. afstandsbediening RGB

Conditie: - Nieuw in open doos -


Met deze iDual ledverlichting heb je twee GU10 ledlampen en een afstandsbediening om voor iedere gelegenheid een gezellige sfeer in huis te creëren met licht. Verschillende soorten wit licht, van warm tot koel. Gekleurd licht voor de feeststemming of een zonsopgang, alles is mogelijk. Je kunt jouw favoriete kleur gemakkelijk instellen met de geleverde afstandsbediening. Richt deze op de lamp en je kunt hem aanpassen aan de voor jou gewenste situatie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop