x

Google Nest Wifi Router + Wifi Acces Point - In goede staat - Compleet in Doos -

Google Nest Wifi Router + Wifi Acces PointConditie: - In goede staatGeleverd in Doos.

€ 119,99

Omschrijving

Google Nest Wifi Router + Wifi Acces Point

Conditie: - In goede staat

Geleverd in Doos.

Met de vernieuwde Google Nest WiFi-router en Google Nest Wifi Point zorg je ervoor dat je overal in huis geniet van een betrouwbare, krachtige en snelle wifi-verbinding. Je plaatst de router op een centrale plek in huis, terwijl je de Point op plekken of in ruimtes plaatst met een slecht bereik voor een optimaal thuisnetwerk. Op deze manier geniet je continue van een razendsnelle en draadloze internetverbinding voor gamen, streamen en browsen via je favoriete device. Bovendien heeft de router indrukwekkende wifi-standaarden en een moderne WPA3-beveiliging. Zo kun je met nog meer geruststelling veilig internetten. Tot slot is de vernieuwde Google Nest WiFi Point voorzien van Google Assistant voor spraakopdrachten op afstand voor stemgestuurde hulp. Ideaal voor multitasking, muziek of het ontvangen van meldingen van het nieuws, weer of verkeer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop