x

Gloria Brandblusser SDE 6 -Nieuw in doos-

Gloria Brandblusser SDE 6 -Nieuw in doos-

€39,99

Omschrijving

Gloria Brandblusser SDE 6

Let op: Alleen afhalen.

Conditie: -Nieuw in doos-

De Gloria schuimblusser SDE6 met ECO milieukeur heeft een inhoud van 6 liter heeft uitstekende bluseigenschappen en is breed inzetbaar. Met een brandklasse van A en B is de blusser geschikt voor het blussen van vloeibare en vaste stoffen. Deze Gloria brandblusser heeft een constante werkdruk is eenvoudig te bedienen. Bij de schuimblusser wordt een praktische en stevige bevestigingsbeugel meegeleverd.

De Gloria sproeischuimblusser is gemaakt van hoogwaardig staal en de buitenzijde is gecoat met een 100% polyesterhars-lak. De meegeleverde stabiele kunststof voetring beschermt de brandblusser tegen beschadigingen. Deze betrouwbare brandblusser is zeer geschikt voor toepassing in uw kantoor, studentenhuis, bedrijfsruimte, werkplaats, openbaar gebouw, keuken of kantine.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop