x

Gigaset A170 Draadloze Vaste Telefoon *NIEUW*

Gigaset A170 Draadloze Vaste TelefoonLET OP 2 OP VOORRAADConditie: Nieuw in doos

€ 19,99

Omschrijving

Gigaset A170 Draadloze Vaste Telefoon

Conditie: Nieuw in doos

Ontdek de Gigaset A170. Het is een eenvoudige, betrouwbare draadloze telefoon met de kwaliteit Made in Germany. Gebruiksvriendelijke toetsen met gevoelige drukpunten maken bellen moeiteloos. Een groot, verlicht en grafisch dotmatrixscherm vergemakkelijkt het lezen. En dankzij een vooraf geconfigureerde registratie bij het basisstation, duurt de installatie niets anders dan een snelle plug & play. En er is nog iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken: Eco Mode Plus zonder straling maakt het de milieuvriendelijke keuze in telefonie.

Overtuigend met duidelijkheid: het amberkleurige verlichte grafische display:

Meer dan één blik waard: het grote dotmatrixscherm op onze nieuwe A170 schittert met optimale leesbaarheid. Dit maakt het controleren van uw telefoonboek of uw bellijst bijzonder gemakkelijk. Het display van de A170 is ook verlicht voor eenvoudige bediening, dag en nacht.

Eenvoudig en niet alleen voor het oog: bruikbaarheid die alles vereenvoudigt:

De betrouwbare draadloze telefoon Gigaset A170 onderscheidt zich met een betaalbare prijs en basisfuncties: toetsen met gevoelige drukpunten die bellen comfortabel maken en een plug & play-installatie waarmee u het meteen kunt gebruiken. En om ervoor te zorgen dat het goed blijft: de vaste telefoon Gigaset A170 kan gesprekken tot 18 uur of tot 200 uur standby-tijd aan zonder opladen.

Voor u rekening houdend met oproepen: handige gegevensopslag:

Dagelijks bellen is nu nog handiger omdat de Gigaset A170 de laatste 25 gemiste en ontvangen oproepen in zijn oproeplijst onthoudt. En een afzonderlijke bellijst slaat de laatste 10 nummers op die u hebt ingevoerd - voor snel opnieuw kiezen. Je hebt ook alle belangrijke nummers bij de hand: in het meegeleverde telefoonboek kunnen maximaal 50 contacten worden opgeslagen. Dit betekent dat vrienden en familie altijd binnen handbereik zijn met een paar knoppen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop