x

Gereedschapskoffer Melano - In topstaat -

Gereedschapskoffer MelanoConditie: In goede staat, van binnen ongebruikt. Incl 2 sleutels.

€99,99

Omschrijving

Gereedschapskoffer Melano

Conditie: In goede staat, van binnen ongebruikt. Incl 2 sleutels.

De Gereedschapskoffer voor electricien of servicemonteur! De perfecte pasvorm van de vrij indeelbare bodembak en de insteekvakken van scheurvast geweven nylon zorgen voor een veilige en overzichtelijke opbergplaats. De dekselscharnieren blokkeren de gevulde kofferdeksel in geopende toestand. De afdekstrip tussen de kofferschalen, de stootranden en bodengeleiders voorkomen onnodige beschadiging en slijtage. De aangebrachte rillen zorgen voor extra stevigheid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop