x

Genesis Rhod 300 RGB Backlit Gaming Keyboard - Nieuw - Met Garantie -

Genesis Rhod 300 RGB Backlit Gaming Keyboard

€ 34,95

Aantal:

Omschrijving

Genesis Rhod 300 RGB Backlit Gaming Keyboard

Conditie: - Nieuw met Garantie


De RGB verlichting is in te stellen in 11 verschillende modes waarbij je de helderheid en snelheid van de lichteffecten ook kunt aanpassen. Daarnaast kun je in de ‘user mode’ de verlichting van de 7 zones die het toetsenbord heeft naar eigen smaak aanpassen waarbij je de keuze hebt uit 8 verschillende kleuren.

Dankzij het duurzame membraan-mechanisme heb je een relatief korte drukafstand van de knoppen waarbij er 55 gram drukkracht nodig is om de toets in te drukken. Met een reactiesnelheid van 8 milliseconden weet je zeker dat je aanslagen snel geregistreerd worden. De Anti-Ghosting functie zorgt ervoor dat er tot 19 toetsen tegelijk geregistreerd kunnen worden als het heel intens wordt.

Dit toetsenbord is spatwaterdicht zodat je zonder zorgen je favoriete drankje veilig kunt drinken tijdens het gebruik en je gaming-sessies.

Kenmerken:

Layout: QWERTY US
Gewicht: 605 gram
Verlichting: Ja, RGB
Kleur: Zwart
Aantal toetsen: 104
Type toetsen: Membraan
Interface: USB type-A
Kabel: 1.75 meter
Compatibiliteit: Windows XP, Vista, Windows 7/8/10, Linux
Afmetingen: 466x161x33 mm

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop