x

Genesis Rhod 110 Gaming Keyboard - Nieuw - met Garantie -

Genesis Rhod 110 Gaming Keyboard

€ 19,99

Omschrijving

Genesis Rhod 110 Gaming Keyboard

Conditie - Nieuw

Geleverd in doos met Garantie -


Maak een goede start met de Genesis Rhod 110
Wat een gamer het belangrijkste vind is een gevoel van controle tijdens jouw gamesessies. Een goed toetsenbord draagt hier aan bij. Niet iedere gamer is op zoek naar een mechanisch toetsenbord. Soms verwachten we eenvoud en een solide basis om mee te beginnen in de wereld van e-sport. Voor een goede start in de gaming wereld heeft Genesis daarom nu het membraam toetsenbord Rhod 110 ontwikkeld. Een combinatie van eenvoud met robuuste functionaliteit.

Anti-Ghosting is de basis
De basis van dit toetsenbord en elk spel is de functie van anti-ghosting. De Rhod 110 heeft anti-ghosting voor de 19 belangrijke toetsen voor gamers. Op deze manier vermijd je dat er toetsen vergrendelen tijdens het indrukken van meerdere toetsen tegelijkertijd. De functie verhoogt het comfort in game aanzienlijk.

Morsen over jouw toetsenbord is niet zo erg meer
Het toetsenbord Rhod 110 is zo gebouwd dat het membraam op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen ongelukjes. Als je tijdens een intensieve gamesessie per ongeluk je drankje over het toetsenbord morst, zullen de speciale gaten in het ontwerp de vloeistof naar buiten afvoeren.

De Windows toets is niet meer storend
De Rhod 110 heeft de functie om de Windows toets te vergrendelen tijdens het spelen. Dit voorkomt dat je tijdens het spelen per ongeluk het spel verlaat en terugkeert naar bureaublad.

Duurzame toetsen
Het voordeel van dit toetsenbord is dat de toetsen er met een laser brander in geplaatst zijn. Hierdoor neemt de levensduur van de toetsen aanzienlijk toe. Zelf bij intensief gebruik zullen de toetsen minder snel slijten.

Multimedia onder controle
Vaak wil jij tijdens jouw spel snelle toegang hebben tot alle hoofdfuncties van de multimedia. Met de multimediaknoppen (van F1 tot F12) kun je nog meer uit je toetsenbord halen. Dit geeft je extra comfort en controle en maakt het daarnaast een stuk makkelijker.

Extra toetsen
Ieder Rhod 110 toetsenbord wordt geleverd met 8 extra rode toetsen die de WASD en de 'pijltjes' toetsen kunnen vervangen. Zo kun je genieten van meer comfort tijdens je game en kun je zelf bepalen hoe jouw toetsenbord eruit komt te zien.

Nog meer comfort
Extra functies geven jouw extra comfort en controle in game. Zoals bijvoorbeeld de anti-slip rubberen voetjes en de 1,7 meter lange kabel.

Inhoud van de doos:
Toetsenbord
Handleiding
8 Extra toetsen
Systeemvereisten:
Windows XP/Vista/7/8/10
Mac OS X 10.5 I nowsze (Plug&Play)
Chrome OS (Plug&Play)
Linux kernel 2.6+ (Plug&Play)
usb poort
Kenmerken:
Gaming toetsenbord
Aantal toetsen: 104
Soort toetsen: Membraam
Anti-ghosting: Zone
Kabellengte: 170 cm
Afmetingen: 452x151x35 mm
Extra functies: Multimedia toetsen, Anti morsen, anti-slip, rubberen voetjes

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop