x

Gatt Audio 5 kanaals Mengtafel MX-5

Gatt Audio 5 kanaals Mengtafel MX-5Conditie: In goede staat.

€ 59,99

Omschrijving

Gatt Audio 5 kanaals Mengtafel MX-5

Conditie: In goede staat.

Dankzij het compacte ontwerp is dit een ideale mixer voor gebruik in uw studio. Maar ook voor live optredens gaat deze kleine krachtpatser niet uit de weg. De stevige zwarte/blauwe behuizing biedt bescherming aan de inwendige elektronica. De draaiknoppen zijn goed zichtbaar dankzij de speciale kleuren die gebruikt zijn. Wilt u grootse prestaties bereiken met een kleine mixer, dan mag de Gatt Audio MX-5 live mixer eigenlijk niet ontbreken in uw studio of live-setup.


Met één mono en twee stereo kanalen beschikt u over een compacte en volledige mixer. Twee AUX ingangen zorgen er voor dat u zelfs een cd-speler of mp3-speler kan aansluiten. Het mono kanaal beschikt over een 2-bands equalizer waarmee een warm geluid kunt uitsturen. Daarnaast heeft deze mixer veel headroom. Daarmee kunt dynamische pieken opvangen zonder dat de audiokwaliteit achteruit gaat.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop