x

Dunlop Bluetooth speaker - Outdoor - 2x3W *ZGAN*

Dunlop Bluetooth speaker - Outdoor - 2x3WConditie: ZGAN

€ 16,99

Omschrijving

Dunlop Bluetooth speaker - Outdoor - 2x3W

Conditie: ZGAN

De compacte Bluetooth speaker van Dunlop is de ideale luidspreker met een krachtig geluid. Gemakkelijk te koppelen met een Bluetooth verbinding via laptop, smartphone en of tablet. Koppeling is zeer eenvoudig en snel. U kunt de speaker gebruiken met maximaal 10 meter afstand. Gebruik de Dunlop speaker waar je wilt door zijn compacte formaat van 20.5x5x9cm. Het product is beschermd tegen spatwater. De draagbare Bluetooth-luidspreker levert een krachtig geluid en robuuste bas via de twee ingebouwde speakers van 3W. Met de krachtige accu van 400mah is uren luisterplezier gegarandeerd!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop