x

Devolo DLAN 200 AVplus 3 Stuks

Devolo DLAN 200 AVplus 3 StuksConditie: In goede staat

€29,99

Omschrijving

Devolo DLAN 200 AVplus 3 Stuks

Conditie: In goede staat


De Devolo dLAN 200 AVplus powerline homeplug-adapterkit zorgt eenvoudig voor internet via het bestaande elektriciteitsnetwerk. Dit is vaak sneller dan draadloos internet. Zo maak je optimaal gebruik van je breedbandverbinding en internet je zonder problemen via het netwerk. Een powerline adapterkit biedt ook uitkomst op plaatsen in huis waar het draadloze signaal van de router onvoldoende bereik heeft. De Devolo dLAN 200 AVplus is anders dan de meeste andere powerline adapters. Deze Devolo beschikt namelijk over een pass through stopcontact. Op dit geïntegreerde stopcontact kun je uiteraard een willekeurig ander apparaat aansluiten. Zo offer je geen stopcontact op als je een powerline netwerk wilt opzetten. Een powerline netwerk is alleen uit te breiden met adapters van het zelfde merk en type. Deze adapterkit is uit te breiden met een of meerdere losse Devolo dLAN 200 AVplus-adapters.

Internet via het stopcontact

Een draadloos netwerk opzetten is voor veel mensen een hoop gedoe, en je hebt niet altijd overal draadloze dekking. Een bedraad netwerk aanleggen naar verschillende verdiepingen is ook niet even snel gedaan, en je huis ligt vol kabels. Met deze adapterkit van Devolo heb je in no-time internet in het hele huis. Steek de ene adapter in het stopcontact en verbind deze met het modem of router. Steek de andere adapter in het stopcontact bij de computer, mediaspeler of spelcomputer die je van internet wilt voorzien en sluit deze aan. Meer is niet nodig om met de Devolo dLAN 200 AVplus Powerline Adapter Kit een netwerk of internet via het lichtnet op te zetten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop