x

Citronic CLA-300 Compact Active Line Array Speaker System

Citronic CLA-300 Compact Active Line Array Speaker System.Conditie: In zeer goede staat.

Let op: Enkel ophalen.

€689,99

Omschrijving

Citronic CLA-300 Compact Active Line Array Speaker System.

Conditie: In zeer goede staat.
Let op: Enkel ophalen.

Lijnarray met subwoofer & 4 Full-Range Luidsprekers
300W RMS LF Vermogen & 300W RMS HF Vermogen
120 Graad x (30 Graad tot 90 Graad) Verstelbare dispersie
Lint tweeters leveren frequentierespons tot 40kHz
Softwarecontrole over parameters via USB of RS-232

Het Citronic CLA-300 Compact Active Line Array Luidsprekersysteem is de perfecte aanvulling op elke nachtclub, bioscoop, theater of conferentiezaal. Het Citronic CLA (Compact Line Array)-systeem is ontworpen om uw geluidssysteem te versterken met geluid en dynamiek van hoge kwaliteit en is voorzien van een subwoofer met twee 10''-woofers en vier full-range luidsprekers met twee 4''-drivers in elk. De versterker van het apparaat is ondergebracht in de subwoofer, met SpeakON I/O's in elke sectie om alles aan elkaar te koppelen. Het CLA-systeem is voorzien van linttweeters die een brede frequentierespons tot 40 kHz leveren, terwijl de drivers zijn opgebouwd uit een dunne foamrand en een gecoate papieren conus voor een drastische vermindering distortion. Parameters kunnen worden gecontroleerd via USB of RS-232, en het systeem is uitgerust met overbelastingsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging en bescherming tegen DC- en uitgangsafwijkingen. De unit kan op de vloer worden gemonteerd of gebruikt en de arrays kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor gebruik op grote locaties.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop