x

Bosch AdvancedImpact 18 met lader en 2 accu's - Nieuw

€ 139,95

Omschrijving

De Bosch accu klopboorschroefmachine AdvancedImpact 18V is krachtig, compact en volhardend dankzij de borstelloze motor. De klopfunctie maakt het boren in baksteen en kalkzandsteen erg eenvoudig. Het toestel is eenvoudig te bedienen met de geïntegreerde versnellingskeuze (2 snelheden) en de gepatenteerde One Touch elektronische schakelaar. De klopboormachine maakt het snel wisselen tussen schroeven en boren of klopboren mogelijk door de instelring op het andere pictogram te zetten.

De AdvancedImpact 18 wordt geleverd met 2 accu’s PBA 18V 2,5Ah W-B en acculader. De accu is uitwisselbaar met alle 18V Li-ion-accu’s van het Power for All-systeem.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Vlaardingen.

Used Products Vlaardingen
Kuiperstraat 90-92
3131CH Vlaardingen

Telefoon: 010-4604430
WhatsApp: 06-87457697

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop